Motorenfabriek De Sutter is sinds 1917 een vertrouwd adres voor revisie van verbrandingsmotoren, compressoren en levering van ruilmotoren.
Voor meer informatie ga naar desutter.nl.

Wij leveren ook buiten het assortiment op de website. We maken graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag daarvoor naar sales@desutter.nl.

Retour sturen

Ruildelen.nl verkoopt nieuwe en gereviseerde producten. Veel van deze producten worden verkocht met de achterliggende gedachten dat het vervangen product moet worden geretourneerd (ruil). Om dit te bewerkstelligen heeft Ruildelen.nl een efficiënt ruilsysteem ontwikkeld.

Het ruilsysteem heeft een grote waarde voor onze continuïteit, dit omdat de gebruikte onderdelen de grondstof vormen voor ons gereviseerd eindproduct. Als de ruidelen niet terugkomen van onze klanten zullen wij zelf opzoek moeten naar deze producten, dit levert vertraging en aanzienlijke hogere kosten op.

Bij aanschaf van een nieuw of ruildeel wordt vooraf borg aan u berekend. Om uw volledige borg terug te krijgen moet het retourdeel aan de volgende voorwaarde voldoen:

  • Het in te leveren onderdeel moet gelijk zijn aan het geleverde product.
  • Het in te leveren onderdeel mag geen breuken, scheuren of gaten bevatten.
  • Het in te leveren onderdeel moet compleet en gemonteerd zijn, wij accepteren geen gedemonteerde eenheden.

Als de unit die u naar ons terugstuurt niet aan deze voorwaarden voldoet, dan vragen wij u hiervan melding te maken voor u de order plaatst. Dit om discussies achteraf te voorkomen.

Het in te leveren onderdeel moet binnen twee maanden na ontvangst worden geretourneerd, producten die na deze periode worden geretourneerd, worden mogelijk niet of gedeeltelijk gecrediteerd.

Zo stuurt u het deel retour:

  • Plaats het retourdeel in de meegeleverde verpakking zoals het nieuwe product bij u is aangeleverd.
  • Draag er zorg voor dat het retourdeel vrij is gemaakt van alle vloeistoffen (olie, koelvloeistof).
  • Stuur ons een e-mail onder vermelding van het artikelnummer en factuurnummer. Vervolgens regelen wij het retourtransport van uw retour product.

Nijverheidscentrum 18
2761 JP Zevenhuizen

010 - 8331001

www.desutter.nl
info@desutter.nl


Ruildelen.nl is een onderdeel van Motorenfabriek De Sutter