Motorenfabriek De Sutter is sinds 1917 een vertrouwd adres voor revisie van verbrandingsmotoren, compressoren en levering van ruilmotoren.
Voor meer informatie ga naar desutter.nl.

Wij leveren ook buiten het assortiment op de website. We maken graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag daarvoor naar sales@desutter.nl.

Historie

Motorenfabriek de Sutter kan bogen op een rijke historie. Het familiebedrijf is in 1917 door dhr. W. de Sutter opgericht als Automobielbedrijf de Sutter, gevestigd te Rotterdam. In de jaren twintig was de Sutter dealer van het Amerikaanse automerk Willys-Knight. Daarnaast verkocht de Sutter nog andere automerken en industriemotoren.

Eind jaren vijftig verhuist het bedrijf naar Nieuwerkerk aan den Ijssel. Een aantal jaren later neemt de tweede generatie, dhr. en mevr. Borsten-de Sutter, het bedrijf over en zet het voort onder de naam Motorenfabriek de Sutter. Het bedrijf heeft zich dan volledig toegelegd op revisie van verbrandingsmotoren.

De huidige directeur, Jean-Paul Borsten, is de derde generatie die het bedrijf met veel plezier en vooral passie voor het vak leidt. Hij verhuist het bedrijf in 2012 naar een modern en ruim bedrijfspand in Zevenhuizen (ZH) waar alle aan motorenrevisie gerelateerde werkzaamheden worden uitgevoerd.

Nijverheidscentrum 18
2761 JP Zevenhuizen

010 - 8331001

www.desutter.nl
info@desutter.nl


Ruildelen.nl is een onderdeel van Motorenfabriek De Sutter